Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Dedicated Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Error Code 409823
    Posts
    966

    Xbox No Screen problem...help me for the love of god...

    ok, i just got my new xbox, and ive played it once.
    i turned it on about half an hour ago, and i can hear sound, but NO SCREEN.
    has anyone else had this problem? i dont really want to send it back if i dont have to.

  2. #2
    Fanatic Enthusiast Bari's Avatar


    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Syracuse, New York
    Posts
    3,745
    Check all of your hookups, they might have come unplugged. That is the most likely thing.

    If that doesnt work, see if you can borrow another cord, and see if it works. It might be that your cord somehow messed up.

  3. #3
    Jon
    Jon is offline
    Fanatic Enthusiast


    Join Date
    Nov 2004
    Location
    South Florda
    Posts
    3,183
    Quote Originally Posted by Bari Bang
    Check all of your hookups, they might have come unplugged. That is the most likely thing.

    If that doesnt work, see if you can borrow another cord, and see if it works. It might be that your cord somehow messed up.
    Exactly. Other than that, try it on another TV.

    Make sure your not connecting component (red, blue, green) into composite(yellow) or vice versa.
    In memory of Shane and Sarah

  4. #4
    Veteran Enthusiast FryLock's Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Colorado
    Posts
    5,685
    Yeah, my friends Xboxs A/V cables wiggled out a tiny bit, and the whole thing would stop working except the sound.
    [center:161o6f51]LET'S BREAK OUT THE SHOTGUNS WE'RE GOING TO TOWN![/center:161o6f51]
    [center:161o6f51][/center:161o6f51]

  5. #5
    Enthusiast

    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Scotland
    Posts
    1,291
    Try the Av settings on the actaul cable as someone could have switched it to HD but you might not have a link goin in from it.......If you dont understand i can get pctures up later

  6. #6
    Dedicated Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Error Code 409823
    Posts
    966
    my dad traded it without me knowing it... T_T
    anyway, thanks for the help, i will see this topic if the same thing happens again.
    lock needed?

    k...

  7. #7
    Jon
    Jon is offline
    Fanatic Enthusiast


    Join Date
    Nov 2004
    Location
    South Florda
    Posts
    3,183
    actually, let us know how it goes. If you figure out the problem it may be able to help others in the future.
    In memory of Shane and Sarah

  8. #8
    Tsu
    Tsu is offline
    Fanatic Enthusiast
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Texas
    Posts
    2,584
    Well my friends cables are a little messed up. If you have the same problem he has, turn on your x box, and keep moving the av wires around and see if it comes on. Im not sure how this problem occurs, but it also happened to me a long time ago with dreamcast.

  9. #9
    Enthusiast


    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Michigan
    Posts
    1,653
    I'm sure it's the cables. The system itself wouldn't run the sound and not the video on the first day...

    This happens with my PS2 all the time because the cables aren't plugged into the console tight enough.

    Want a sig like the one above? I am taking requests in my thread here...

  10. #10
    Fanatic Enthusiast Toastmaster's Avatar


    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Texas
    Posts
    4,999
    Like Jon said, make sure you've got them plugged in to the right ports.
    If you bought the premium version, it should have the component cables, and the A/V cables (I assume)
    if your TV isn't a flat-screen, you've probably only got jacks for a/v (red,white,yellow) so make sure you're not using the other ones.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •