Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Veteran Enthusiast Lt. Longrods's Avatar


    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    6,452

    Firefox problem...

    After every 3 or so pages I change to on Firefox I get this error message:

    Image

    Then when it doesn't find a solution to the problem like it says it will it gives me this:

    Image

    Then it closes out of Firefox. Anybody know what I can do?

    ........................................................................................................................................

    Tried:
    • Uninstalling Firefox
      Disabling plugins
      Deleting add-ons
      Turning off firewall
      Running full system scan
      Checking problem history



    That's right, I like to be organized.
    ........................................................................................................................................

  2. #2
    Japanologist Wilio's Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    5,561
    It may be a plugins that crash your firefox. Perhaps Flash Player.
    Either reinstall flash player or disable your plugins.

  3. #3
    Veteran Enthusiast Lt. Longrods's Avatar


    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    6,452
    I don't think I have flash player, because I can't find it, and I tried disabling my plugins. Didn't work, anything else?

  4. #4
    Enthusiast

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ontario, Canada Where the Bagged Milk IS
    Posts
    2,017
    Have you tried be-ridding of any additional firefox add-ons you may have downloaded in the past ?
    [img]http://**********.com/img/1208105453.png[/img]
    My Animations | Forum Rules| Tutorials | DD Collab

  5. #5
    Veteran Enthusiast Lt. Longrods's Avatar


    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    6,452
    I actually don't have any add-ons, I never got a chance to use Firefox :P

  6. #6
    MEn
    MEn is offline
    Fanatic Enthusiast MEn's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    New York, New York
    Posts
    3,790
    Well, I guess you could use another browser atm. Try Opera.
    Quote Originally Posted by cold_sausage
    tht is a 2 word post pls add more 2 yor comment or i will report you to the mods

    i dun think this is real just fake

  7. #7
    Veteran Enthusiast Bolt's Avatar


    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ctf_Ash, but beating Joel.
    Posts
    9,772
    Download portable firefox from http://www.portableapps.com and install that to somewhere you feel comfortable. Run that and see if there are problems. There won't be any add-ons or stuff like that to alter what happens so it'll be a good test to see if it's Firefox itself or the add-ons or the internet connection or the computer.

  8. #8
    Veteran Enthusiast Lt. Longrods's Avatar


    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    6,452
    @ MEhzs
    I am already using a different browser in the meantime.

    @ Bolt
    Just tried that, it still gives me the error, but after a longer period of time.

  9. #9
    MEn
    MEn is offline
    Fanatic Enthusiast MEn's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    New York, New York
    Posts
    3,790
    I found this while looking for the error.
    Quote Originally Posted by cold_sausage
    tht is a 2 word post pls add more 2 yor comment or i will report you to the mods

    i dun think this is real just fake

  10. #10
    Fanatic Enthusiast Xenomorph's Avatar


    Join Date
    May 2007
    Location
    Orange Park, FL
    Posts
    3,950
    I see you're using vista?

    Well, that happens to me on other programs.
    Try disabling certain things.

    - Unblock it (If it's blocked by any firewall or anything)
    - Disable user account control? I suppose that could be causing a problem.
    - Run some general things. Like virus/spyware scans, defrag your hardrive, run Ccleaner or the equivalent, uninstall useless programs, you know, basic maintenance
    - Um.
    SA$_/AI%20has log[d in.
    > S&ys|BT
    > P_s word?
    > OMEGA
    >> A^e_%20_u su!e? (Y/N)
    > Y
    >> S##t m_ Rebooting. Hello, Samuel.


 
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •