Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Fanatic Enthusiast The Inzuki's Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ???
    Posts
    4,690

    Can't use anything that I have installed for Garrys Mod

    Yea, I got a new Tower today, and it came with Windows Vista. As I'm setting up stuff, Steam, MSN, Internet, etc., I wait for Gmod to install. So I re-download my addons ad start-up GMod. Some reason, my addons aren't working. I restart Steam, and they aren't there still. I restart my computer, they are not still there. Anyone know why?
    hi.

  2. #2
    Japanologist Wilio's Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Somewhere in time
    Posts
    5,561
    Did you check in the addons folder if everything was O.K?

  3. #3
    Fanatic Enthusiast The Inzuki's Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ???
    Posts
    4,690
    Quote Originally Posted by Will Wright
    Did you check in the addons folder if everything was O.K?
    Yep, everything seems ok. But still, none of the stuff I downloaded is not there still.
    hi.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brooklyn,New York
    Posts
    165
    It's probably Vista.


    You should just use window's xp instead.

    Because when I had Vista, I couldn't do anything.

    But then I found out a way to keep xp and get the great look of vista.
    ------------------------------------
    ŇŦ



    ----^ Click For Courtesy----Sig is made by Me. ^_^


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •