Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Enthusiast

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,044

    problem with Pivot 3 BETA

    my Pivot 3 beta cant play pivot 2 animations....(it was for a joint).....and i cant use any pivot 2 sticks.... it says "this stk(or piv file) cannot be used in this version of Pivot.......HELP!!!!

    i tried:

    Restarting the computer = didnt work...
    This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 600 character limit.

  2. #2
    Insanity Skype's Avatar



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    England
    Posts
    27,397

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    Are you sure you're not actually using Pivot 2 and trying to import pivot 3 files? >_>

  3. #3
    Enthusiast

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,044

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    i havent installed Pivot 2 yet
    This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 600 character limit.

  4. #4
    Enthusiast Conker's Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    In jail, livin free
    Posts
    1,702

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    Well, pivot 3 IS beta. Just install pivot 2.
    [center:2k0p3guh]
    "Don't fight here, this is the war room!"[/center:2k0p3guh]

  5. #5
    Fanatic Enthusiast
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    District 9
    Posts
    3,181

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    Skype's right. You might be using Pivot 2.
    Pivot 3 looks something like this.
    [img]http://**********.com/img/1240008986.bmp[/img]
    If yours looks like this, try to get Pivot 2 instead.
    [center:24pu3o4q][/center:24pu3o4q]
    [center:24pu3o4q]Free Stuff!
    I shit you not...[/center:24pu3o4q]

  6. #6
    Veteran Enthusiast Android's Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    10th prestige
    Posts
    5,236

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    Try reinstalling pivot 3 or getting the all powerful, pivot 2.
    [center:35dbpjta]Stop looking at my sig do something useful.[/center:35dbpjta]

  7. #7
    Veteran Enthusiast

    Join Date
    May 2008
    Location
    Azeroth
    Posts
    6,620

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    If your not using the picture red Ice showed, you using Pivot 2.2.5, which is most likely.
    [center:3a1kmh8b][/center:3a1kmh8b]

  8. #8
    Enthusiast

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,044

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    yup thats it....i dont know, maybe it was converted.....oh and i can put my old sticks.....but the ones i just downloaded or the ones i just recieved cant be put in the animation....ill try downloading Pivot 2.2.5
    This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 600 character limit.

  9. #9
    Insanity Skype's Avatar



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    England
    Posts
    27,397

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    Quote Originally Posted by Cyborg 2.0
    Try reinstalling pivot 3 or getting the all powerful, pivot 2.
    You don't install Pivot 3, it's just an exe.

  10. #10
    Enthusiast

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2,044

    Re: problem with Pivot 3 BETA

    YES! its back to normal...i deleted it...and downloaded it again.....thanks guys.......LOCKY LOCKY pleash?
    This is a block of text that can be added to posts you make. There is a 600 character limit.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •