Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Results 1 to 6 of 6

Thread: Rank bar?

  1. #1
    Veteran Enthusiast DeanEtc's Avatar


    Join Date
    Mar 2007
    Location
    ????
    Posts
    7,583

    Rank bar?

    I tried switching my rankbar to the old moderator one, and it like switched itself back to this new one... Help? :C

    EDIT: I didn't fix it, it keeps switching constantly?

  2. #2
    Veteran Enthusiast Android's Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    10th prestige
    Posts
    5,236

    Re: Rank bar?

    The default one?
    [center:35dbpjta]Stop looking at my sig do something useful.[/center:35dbpjta]

  3. #3
    Fanatic Enthusiast Astro's Avatar


    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Illinois
    Posts
    4,227

    Re: Rank bar?

    Uhhh.... it's the old school Rankbar on our screens.... :S

  4. #4
    Veteran Enthusiast DeanEtc's Avatar


    Join Date
    Mar 2007
    Location
    ????
    Posts
    7,583

    Re: Rank bar?

    Wtfff... It keeps changing back and forth. Oh well, locked

  5. #5
    Insanity Skype's Avatar



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    England
    Posts
    27,397

    Re: Rank bar?

    Clear your cache.

  6. #6
    Obsessed Veteran Adam's Avatar



    Join Date
    Nov 2004
    Location
    UK / England
    Posts
    17,271

    Re: Rank bar?

    To add, the cache issue will be fixed in the next update.


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •