Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Fanatic Enthusiast Kokojo's Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Pirate Island
    Posts
    3,366

    Lock now(Thanks Niall)

    [b]Lockb]
    [center:n6wbk0q1][/center:n6wbk0q1]

  2. #2
    Insanity Skype's Avatar



    Join Date
    Apr 2007
    Location
    England
    Posts
    27,397

    Re: one more flash question

    Windows > Properties

    You can change it from there.

    CTRL + F3, but I'm using CS4 so it could be different.

  3. #3
    Fanatic Enthusiast Kokojo's Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Pirate Island
    Posts
    3,366

    Re: one more flash question

    Quote Originally Posted by Epyks
    Windows > Properties

    You can change it from there.

    CTRL + F3, but I'm using CS4 so it could be different.
    I'm using CS4 too.
    Remember?
    You're the one who helped me get it.
    Thanks again btw
    And i'll try that
    [center:n6wbk0q1][/center:n6wbk0q1]

  4. #4
    Veteran Enthusiast Android's Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    10th prestige
    Posts
    5,236

    Re: one more flash question

    I'm pretty sure it's the same size as the document so just click on document properties and change them to the wanted size.
    [center:35dbpjta]Stop looking at my sig do something useful.[/center:35dbpjta]

  5. #5
    Fanatic Enthusiast

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    4,295

    Re: one more flash question

    On my version (Fuck, I dunno which) it lets you pick the size when you export it as .swf file.
    Animation Thread: viewtopic.php?f=2&t=90312
    Xbox Live: Dare Fusedd
    Youtube: http://www.youtube.com/powerfusev2

  6. #6
    Fanatic Enthusiast Kokojo's Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Pirate Island
    Posts
    3,366

    Re: one more flash question

    Nope.
    On document properties it's set correctly.
    When I click test movie the swf isn't wide enough. If I drag the window then I can see the whole thing, but it still stays the same.
    Again, i'm trying to change the dimensions of the window that pops up when you test your movie.
    [center:n6wbk0q1][/center:n6wbk0q1]


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •