Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Results 1 to 7 of 7

Thread: Sign In Bug

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    uhm
    Posts
    6,320

    Sign In Bug

    So I checked off the "Remember Me" option for sign in, but it does not seem to work.

    Just thought I would share that here so DA could fix it.

  2. #2
    Regular Member DarkAdmin's Avatar

    Join Date
    May 2013
    Posts
    148
    it works with my Firefox and Chrome browser.
    maybe you try logout and login with remember again?

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    uhm
    Posts
    6,320
    Im using Chrome. So, I guess it's just my computer or something then.

  4. #4
    Veteran Enthusiast


    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Perth, WA
    Posts
    6,385
    Mine didn't work at first, then it just started to out of nowhere.

  5. #5
    Fanatic Enthusiast Deimos's Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Kansas
    Posts
    3,293
    I appeared to have the same problem. When I'm on the front page of the forum it acts as though I'm not logged in, but as soon as I click on a thread it has "Deimos" at the top of the page and I can post.
    v The Thread v

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Land of the Dreams
    Posts
    3,517
    The 'remember me' button has never worked for me, I use Chrome. It may be something to do with browser settings.

  7. #7
    Liberty Phish DaniŽl's Avatar

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,507
    Have you tried deleting your cache memory?


 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •